AOV door AdviesNet,
de voordelige en zinvolle AOV

Een ongeluk of langdurig ziek? Als zelfstandige moet je er niet aan denken. Toch kan het iedereen overkomen. Daarom is het belangrijk je inkomen veilig te stellen via een arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV). Natuurlijk wil je daarvoor niet de hoofdprijs betalen. Kies daarom voor de AOV door AdviesNet. De voordelige AOV voor ondernemers en zzp’ers die vooruit durven denken. Afsluiten doe je gemakkelijk en voordelig online.

Verstandig en realistisch

Waarom betalen voor iets wat je niet nodig hebt? De AOV door AdviesNet is er voor zelfstandigen die erop vertrouwen om bij arbeidsongeschiktheid binnen enkele jaren weer inkomen te genereren. In plaats van een uitkeringsduur tot je 67e kun je bijvoorbeeld kiezen voor maar vijf jaar uitkering. Of voor twee jaar. Op die manier is de AOV door AdviesNet jouw verstandige, realistische overbruggingsfinanciering. En het mooie is: daardoor hou je je premie laag. We bieden de AOV door AdviesNet aan in samenwerking met de a.s.r.

AOV door AdviesNet in ’t kort

  • gemakkelijk zelf online afsluiten
  • lage premie
  • uitgebreide ondersteuning door de a.s.r.
  • 5-sterren beoordeling door onderzoeksbureau MoneyView

Online afsluiten = VOORDEEL

Je betaalt voor de AOV door AdviesNet géén advieskosten. Dit scheelt je al snel 550 euro. Want dat betaal je gemiddeld aan advieskosten voor een arbeidsongeschiktheids­verzekering. Wel betaal je eenmalig 199 euro aan afsluitkosten. Je spaart hiermee dus honderden euro’s uit. Want het afsluiten van een AOV kost al snel 750 euro. Je betaalt verder maandelijks € 5,- aan administratie­kosten en onderhoud van je polis.