Gezocht: hypotheekadviseur

Versterk ons team en
bepaal je eigen arbeidsvoorwaarden

Ben jij een ervaren hypotheekadviseur en wil je meer bewegingsruimte in je werk? Of ben je een zelfstandig hypotheekadviseur en zoek je samenwerking met een professioneel adviesnetwerk? Praat dan eens met AdviesNet. Bij ons bepaal je jouw eigen arbeidsvoorwaarden. Of dat nu gaat over flexibele werktijden, een autoregeling of een nieuwe thuiswerkplek. Samen met jou bepalen we graag wat jou happy maakt in je werk.

Kies je eigen werk-privébalans

Minder stress, meer aansluiting op jouw privésituatie. Privé op 1 en werk op 2. In het kort is dat de kans die je krijgt bij AdviesNet. Wil je vrijheid om afwisselend thuis te werken of op kantoor of elders? Zoek je een oplossing voor de kinderopvang? Extra vakantiedagen misschien? Of sowieso eerst op vakantie voordat je bij ons begint? Laat ons weten hoe jij het liefst je werk-privébalans invult.

Beste job garantie

Hoe goed je huidige job ook is, wij gaan daar overheen. Bij ons is het gras écht groener! Wil je van gedachten wisselen over je primaire, secundaire of tertiaire arbeidsvoorwaarden? Bij AdviesNet valt over alles te praten.

Is dit wie jij bent?

Heb jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Dan werk je bij AdviesNet in een team dat jou zal aanspreken. Wij zijn uitgeroepen tot klantvriendelijkste advieskantoor van Friesland. Bij AdviesNet is het VERdienmodel ondergeschikt aan het DIENmodel. Dit betekent dat jij via gedegen hypotheekadvies waardevolle bijdragen biedt aan onze relaties. Hierbij beslaat jouw werkgebied de provincie Friesland, Groningen e/o Drenthe. Je bent voor onze relaties ook het rechtstreekse aanspreekpunt en een betrokken vraagbaak. Met jouw commerciële kwaliteiten en ervaring herken je ook andere adviesbehoeftes op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen tot de beSTE in je vak. Ook ben je een goede netwerker met een open, sociaal karakter en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een proactieve, zelfverzekerde en creatieve persoonlijkheid en een plezierige teamspeler. En misschien nog wel het belangrijkste: je doet je werk met passie.

Functie-eisen

  • Ervaren hypotheekadviseur. Ook als zelfstandig hypotheekadviseur werken we graag met je samen.
  • In het bezit van WFT Basis, WFT Vermogen en WFT Hypothecair krediet, bij voorkeur aangevuld met met WFT schade.
  • Bij voorkeur woonachtig in Friesland, Groningen of Drenthe. Daarbuiten is bespreekbaar.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schrijvend.

Wat we bieden

  • Een dynamische baan bij de leukste onderneming van Drachten.
  • Flexibele invulling voor 24-40 uur per week.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die we graag op maat met jou overeenkomen.
  • Veel vrijheid en ruimte voor jouw inbreng.
  • Volop ruimte voor je professionele ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Trotse Eigenaar Renee Lagerwaard. Stuur even een e-mail. Of nog handiger: doe een WhatsApp speeddate via 06-53819738.