Lienke de Jager – FFP CFP®Financieel Raadgever

Ik ben Lienke de Jager en woon samen met mijn vriend Ricardo en onze dochter Jildau (2019) in Bontebok. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de opleiding Financial Services Management en bij AdviesNet aan het werk gegaan. Het eerste jaar ben ik in de binnendienst werkzaam geweest. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar de buitendienst en doorgegroeid naar de functie Financieel Raadgever.

In 2017 heb ik de volgende stap gezet en ben ik met de opleiding Financieel Planner begonnen. In 2018 heb ik de opleiding afgerond en in het bezit gekomen van de titel Gecertificeerd Financieel Planner (FFP CFP®).

Als Financieel Planner stel ik uw belang voorop en help ik u graag om de juiste financiële keuzes te maken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het aangaan van een relatie, het kopen van een woning, werken, vermogensopbouw, pensioneren en overlijden. In een advies help ik u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie van nu en in de toekomst. Dit leidt tot een financieel plan dat uitgaat van uw wensen en mogelijkheden.

Wenst u advies bij het maken van financiële keuzes? Bel of mail mij gerust. Ik help u graag!

06 212 079 27