Stap nu over naar RegioBank,
de klantvriendelijkste bank van Nederland!

De klantvriendelijkste bank van Nederland? Die staat in Drachten! Doe voortaan uw geldzaken bij RegioBank. Open heel eenvoudig uw nieuwe betaalrekening. Wij helpen u hiermee. Neem even contact op.

Overstappen? Gemakkelijk én gratis!

“Zit u nog bij een andere bank, maar wilt u overstappen naar RegioBank? Da’s heel gemakkelijk. Neem even contact op met mij. Ik regel het GRATIS voor u met onze overstapservice.”

Wiesje Norg

Klantvriendelijkste bank van Nederland

RegioBank is opnieuw verkozen tot de klantvriendelijkste bank Nederland. Dit is de enquête-uitslag van bureau MarketRepons onder klanten van Nederlandse banken. We zijn al voor het derde jaar op rij de klantvriendelijkste bank! RegioBank is dé bank van de buurt. Bij ons bent u geen nummer. We kennen onze klanten persoonlijk en we weten wat er speelt in de omgeving. RegioBank maakt zich sterk voor de leefbaarheid van Drachten en omringende dorpen. Wij vinden lokale basisvoorzieningen belangrijk. Denk aan scholen, winkels én een bank in uw eigen buurt. Regel daarom uw geldzaken bij RegioBank, uw bank dichtbij!

De voordelen
van uw RegioBank betaalrekening:

✔ Gemakkelijk online bankieren
✔ Betaalrekening met betaalpas
✔ Zelf uw pincode kiezen
✔ Gratis overstapservice
✔ Altijd persoonlijk advies

Ook voor uw spaarrekening, hypotheek en meer

RegioBank is de bank dichtbij. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kunt voor een persoonlijk advies. Wij zijn er voor al uw geldzaken, bijvoorbeeld:

✔ Spaarrekening voor uzelf of uw kind
✔ Spaarrekening voor een aanvullend pensioen
✔ Creditcard
✔ Hypotheek
✔ Pensioen
✔ Zakelijk krediet