Wij zijn door naar de halve finale
van de landelijke Advies Award!

Bij AdviesNet doen we alles voor onze klanten. En dat valt op! We zijn uitgeroepen tot klantvriendelijkste advieskantoor van Friesland. Dit als onderdeel van de Advies Award 2021. En het laatste nieuws: we zitten nu in de halve finale van deze landelijke award! Wij zijn enorm trots. Het bewijst dat je bij ons goed zit voor je geldzaken.

Nu € 250 hypotheekkorting! AdviesNet trakteert

Graag vieren we ons succes met je mee. Daarom krijg je nu € 250 korting op de advieskosten van je nieuwe hypotheek. Da’s makkelijk verdiend! Deze hypotheekkorting geldt voor iedereen die je kent. Zoals vrienden, familie, kennissen en collega’s. Dus vertel het snel verder!

Meer over onze uitverkiezing

Onze uitverkiezing tot klantvriendelijkste van Friesland is onderdeel van de Advies Award 2021. Dit is een jaarlijkse verkiezing voor het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland. De Advies Award wordt georganiseerd door de VVP, het platform voor financieel adviseurs. AdviesNet is dus provinciewinnaar én we zitten in de landelijke halve finale. Wij gaan voor de eindzege als klantvriendelijkste van heel Nederland!

Altijd de beste hypotheek en verzekering voor jou!

Ben je particulier of misschien ondernemer? Bij AdviesNet krijg je eerlijk advies over je geldzaken. We helpen je met financiële oplossingen die kloppen bij jouw situatie en toekomstdromen. Zoek jij de beste hypotheek? Of een betaalbare verzekering met de beste dekking? Praat dan met AdviesNet. Maak snel een afspraak met het klantvriendelijkste advieskantoor van Friesland.

Bekijk onze video voor de Advies Award jury