Nu € 250 korting

op de advieskosten van je nieuwe hypotheek!

De beste hypotheek met de voordeligste rente? Die vind je bij AdviesNet. En het kan nóg voordeliger! Want je krijgt nu 250 euro korting op de advieskosten van je nieuwe hypotheek. Da’s makkelijk verdiend. Maak snel een afspraak. We adviseren je over de hypotheek die het best past bij jouw financiële plaatje.

Ook hypotheekkorting voor vrienden en familie

Onze hypotheekkorting van € 250 geldt voor iedereen die je kent. Van vrienden en familie tot kennissen en collega’s. Dus vertel het snel verder!

Historisch lage rente

De hypotheekrentes zijn momenteel superlaag. Dat is gunstig! Maar rente alleen zegt niet alles. Wij adviseren je over de hypotheek die het best past bij jouw situatie. Want er zijn zoveel soorten hypotheken. Zoals de annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek. En natuurlijk wil je ook weten wat je maximale hypotheek is. Bij AdviesNet berekenen we het graag voor je!

De beste hypotheek met € 250 korting!

Wil je een woning kopen of verbouwen? Of wil je je huidige woning verkopen? Natuurlijk wil je de beste hypotheek met de laagste maandlasten. Maar wat is de “beste” hypotheek? Dat hangt helemaal af van jouw omstandigheden en toekomstplannen. AdviesNet brengt je situatie daarom zorgvuldig in kaart. Kom gewoon eens langs voor een gesprek. We informeren je graag over de maandlasten van je nieuwe hypotheek. En je krijgt 250 euro korting op de advieskosten van je nieuwe hypotheek.