Een financieel fitte werknemer
is een productieve werknemer

Uw werknemers financieel lekker in hun vel

Eén op de tien werknemers heeft geldzorgen. Vaak blijft dat onder de radar. Immers, geldzorgen zijn een taboe. Maar de financiële privéproblemen van uw werknemer raken ook u als werkgever. Want geldzorgen leiden vaak tot andere problemen. Zoals gezondheids­klachten, disfunctioneren en ziekteverzuim. Met alle kosten van dien. Pak daarom geldzorgen onder uw werknemers aan voor het uit de hand loopt.

Forse kostenpost voor werkgevers

Geldzorgen komen vaker voor dan u denkt. Zes van de tien bedrijven hebben werknemers met financiële problemen. Zo’n werknemer kost de werkgever gemiddeld 13.000 euro per jaar. Zo lopen ziekteverzuim en productieverlies door geldzorgen dus flink in de papieren.

Uw financieel topfitte werknemer
is een productieve werknemer

Financieel Topfit Support
maakt werk van geldzorgen

Financiële privéproblemen gaan samen met schaamte. Erover praten met de werkgever is vaak het laatste wat uw werknemer zal doen. Financieel Topfit Support biedt uitkomst. Wij fungeren als een onafhankelijke bemiddelaar en raadgever voor werknemers met geldzorgen. Dit doen we vertrouwelijk en discreet. Uw werknemer kan ons inschakelen buiten u om. En omgekeerd kunt u uw werknemers vrijblijvend tippen over ons. Samen met uw werknemer werken we aan een financieel topfitte privésituatie. En daarmee aan zijn of haar arbeidsproductiviteit.

 

Financieel Topfit Support
coacht uw werknemer over:

  • uitgavenplanning
  • sparen
  • schuldsanering
  • pensioenopbouw

Zo pakt u ‘t aan

Op de man/vrouw af vragen naar geldzorgen pakt soms averechts uit. Informeer uw werknemers daarom collectief en vrijblijvend over Financieel Topfit Support. Wij ondersteunen u met:

  • gratis folders en posters
  • een gratis artikel voor uw personeelsblad of nieuwsbrief
  • de website www.financieeltopfit.nl

Meer weten?

Wilt u gratis folders en posters hebben? Of zoekt u een aanpak op maat voor geldzorgen binnen uw personeelsbestand? Neemt u gewoon even contact op met Financieel Topfit Support. Wij komen graag bij u langs voor een kosteloze intake.