Commissions add up, taxes are a
big drag margin ain’t cheap.

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur.

Mauris blandit aliquet elitono eget tincidunt nibhon pulvinar nulla.

Proin eget tortor risus pellen tesque in ipsum id orci porta dapibus lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipiscing elit quisque velit nisi pretium ut lacinia elem entum enim.

Donec rutrum congue leo eget malesuada vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula pellen tesque in ipsum id orci porta dapibus curabitur aliquet quam id dui posuere blandit curabitur aliquet quam id dui posuere blandit vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel ullam corper sit amet ligula donec sollicitudin molestie malesuada praesent sapien massa convallis pellentesque nec egestas non nisi cras ultricies ligula sed magna dictum porta lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

“Wij willen met ons AdviesNet Team de beste zijn in onze dienstverlening”

Renee Lagerwaard

Financieel specialist | Trotse eigenaar

AdviesNet reviews

 • Wiebo is zeer betrokken en heel persoonlijk. Hij komt zeer positief op mij over

  Wiebe Dijkstra Wiebe Dijkstra B.V. - 29 maart 2018
 • Lienke denkt goed met je mee en bespreekt alle mogelijkheden goed met je door.

  Annetiemen van der Zijl 'Super klantvriendelijk en medewerkers met veel kennis' - 10 april 2018
 • Geweldig bedrijf met leuke mensen. Mooie samenwerking!

  Koert Posthumus KP Creative Studio - 8 mei 2018
 • Wiebo heeft veel kennis met open en eerlijke mindset

  Johan de Jong DJ Hekwerk & Toegangscontrole B.V. - 15 mei 2018
 • Wat wij als positief ervaren is dat het heel persoonlijk is met Stefan. Het voelt vertrouwd... Duidelijk uitgelegd en als het ons niet duidelijk was, konden we altijd vragen, mailen of bellen geen probleem. Wat ook erg handig (en persoonlijk) is dat we kunnen appen. Je bent geen nummer maar ze weten wie je bent en spreken je gewoon aan met je naam. Erg fijn. Ik zou AdviesNet zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Bedankt voor alles!

  Jan de Vries 'Bedankt voor alles' - 6 juni 2018
 • Stefan en zijn collega's zijn gewoon van alle zaken goed op de hoogte en geven je het gevoel dat alles wel goed moet komen. Stefan is zeer betrouwbaar en ook buiten kantoortijd kun je bij hem terecht met vragen. Geen probleem was te groot of het werd opgelost naar mijn tevredenheid

  Hielke Merkus 'Werken efficiënt en zeer correct' - 4 juli 2018
 • We hebben in onze zoektocht naar een geschikte hypotheekadviseur drie mensen gesproken. We kwamen uiteindelijk uit bij Stefan Brouwer van AdviesNet. Aangezien mijn vriendin en ik beide ZZP'ers zijn, was er hier en daar wat extra documentatie vereist. Stefan heeft ons prima door dit proces heen geleid en kon op korte termijn een realistische situatie voor ons schetsen. We zijn heel blij met de (snelle) service van Stefan en zijn team, waarbij we op korte termijn kunnen gaan genieten van een mooi plekje in Leeuwarden.

  Ruben de Vries 'Snel, goed en betrouwbaar advies, van hoog niveau' - 8 juli 2018
 • Ook de service van AdviesNet is erg goed. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

  Lucas de Vrij 'Zeer vriendelijk' - 15 juli 2018
 • Nieuwsberichten over de aflossingsvrije hypotheek bezorgden ons een slapeloze nacht. Mail in het weekend aan AdviesNet werd direct beantwoord waardoor alle zorg werd weggenomen. Top dat je zo met je klanten bent begaan en wat heb je een fantastische mensen in dienst. We voelen ons op die manier heel veilig!

  Bert en Marian Dunker 'Zelfs in het weekend antwoord op dringende vraag' - 28 juli 2018
 • We hebben Wiebo als zeer vriendelijk ervaren. Hij is heel transparant, luistert goed naar wat je wilt en hij heeft zowel zakelijk als privé een pakket verzekeringen voor ons samengesteld waar we een heel goed gevoel bij hebben. Alles wordt voor je geregeld en het enigste wat wij moesten doen was hier en daar een krabbeltje zetten.

  Johannes en Harma 'Alles super geregeld' - 10 augustus 2018
 • Renee heeft ons, als starters, fantastisch geholpen met het kopen van ons eerste huis in Almere. Dit door middel van goed, eerlijk en duidelijk hypotheekadvies te geven. Een fijne samenwerking met een prachtig huis als resultaat.

  Ashley & Danny Knop 'AdviesNet heeft ons fantastisch geholpen' - 14 augustus 2018
 • De hypotheekaanvraag was snel geregeld. Lienke denkt met je mee en is ook buiten kantoortijden te bereiken. Ik zou AdviesNet zeker aanbevelen!

  Maaike van der Velde 'Goed advies en een zeer klantvriendelijk kantoor' - 20 augustus 2018
 • Hele fijne ervaring met Lienke. Heel duidelijk, alles omschreven en voor ons in orde gemaakt. Ze heeft ons heel goed geholpen. Super fijn!

  Elbrecht en Mirjam 'Heel goed geholpen en voorgelicht' - 1 september 2018
 • In een open en ontspannen sfeer met Stefan, werden mij alle mogelijkheden voor een hypotheek duidelijk uitgelegd. Ik werd door hem en zijn collega's steeds via de mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Mijn aanvraag is supersnel behandeld, bedankt voor de fijne samenwerking!

  Mevr. I. Westerhof 'Betrouwbaar en duidelijk advies'- 4 september 2018
 • Na meer dan een jaar dat de hypotheek was afgesloten hadden we hulp nodig van AdviesNet. Zonder direct rekeningen te sturen werd de vraag zeer vakkundig opgepakt door Renee. Ik geef ze een 10+!

  Roy Titulaer 'Zeer professioneel en snel advies' - 16 september 2018
 • Wij zijn al jarenlang klant van AdviesNet. Zeer tot onze tevredenheid. Lienke, Stefan, Antiena en Rebecca hebben ons steeds met raad en daad terzijde gestaan bij allerlei financiële zaken. De afgelopen tijd bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek en de financiële zaken rond ons aanstaande pensioen. Wat ons aanspreekt is de persoonlijke benadering, hun deskundigheid en betrokkenheid. Ze reageren heel snel op vragen en ondernemen direct actie als het nodig is. Prima adviseurs die we nooit meer kwijt willen!

  Bob & Anita Waage 'Deskundig, betrouwbaar, betrokken!' - 17 september 2018
 • Ik beveel Lienke en dit kantoor aan vanwege de persoonlijke en vriendelijke benadering van ons als cliënt, maar ook vanwege de vakkundige wijze waarop wij zijn geadviseerd.

  Dhr. & Mevr. Bodamer 'Persoonlijke benadering en zeer vakkundig' - 20 september 2018
 • Bij onze aanvraag van de hypotheek voor de aanschaf van ons eerste huis zijn wij heel goed geholpen door Stefan Brouwer van AdviesNet. Er is ons op een duidelijke en heldere manier uitgelegd wat het aangaan van zo'n hypotheek allemaal betekend. Tijdens deze uitleg, die met de nodige positieve energie gegeven werd, is er op ons niveau de juiste uitleg gegeven waardoor wij met vertrouwen deze hypotheek zijn aangegaan. Voor elke vraag die wij hadden is er de tijd genomen deze aan ons uit te leggen. Elke keer wanneer wij kwamen, was het gesprek goed voorbereid. Helaas zien we dit tegenwoordig niet overal meer. Vanwege het goede gevoel wat wij tijdens dit proces hebben gekregen, hebben wij ook besloten om AdviesNet te betrekken in het afsluiten van onze verzekeringen. Al met al ontzettend tevreden met het advies dat wij hebben mogen ontvangen van Stefan en zijn team!

  Sjoerd Veenstra 'Duidelijk en helder advies' - 19 september 2018
 • Heel fijne mensen om mee samen te werken, een erg persoonlijke en betrokken benadering. Je hebt totaal niet het idee dat je een nummer bent of zomaar een klant. Erg vriendelijk, professioneel en snel. Dank je wel Renee!

  Stephanie Trooster 'Prettig kantoor, veel persoonlijke aandacht' - 22 september 2018
 • Persoonlijk contact, deskundigheid en altijd tijd voor vragen. Zeer tevreden zowel zakelijk als privé.

  Robbert Kooistra Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon
 • Hypotheek voor mijn eerste koophuis. Ben al jaren naar volle tevredenheid klant bij AdviesNet/RegioBank Drachten voor verzekering en bankzaken, dus ook voor de hypotheek van mijn eerst koophuis leek het me logisch dat zij dit voor mij gingen verzorgen. Ook dit hebben ze weer zorgvuldig en kundig voor mij geregeld. Ook mijn ouders zijn al vele jaren tevreden klanten van AdviesNet!

  Hans de Wit 'Hypotheek voor mijn eerste koophuis'
 • Wiebo is een adviseur die weet wat de klant nodig heeft. Weet in duidelijke taal uit te leggen waar het om gaat. Geeft een vertrouwd gevoel. Regelt ook de overzetting van verzekeringen naar volle tevredenheid. Dank hiervoor. Wij zijn blij dat we Adviesnet in de arm hebben genomen voor onze verzekeringen.

  Multi Equipment Works 'Blij met AdviesNet!'
 • Voor ons nieuwe bedrijf natuurlijk verzekeringen nodig. Hiervoor hebben wij AdviesNet Drachten benaderd wegens al goede ervaringen privé met Lienke. Na een belletje kwam Wiebo bij ons langs in de winkel om de mogelijkheden door te nemen en de situatie te bekijken. Na dit prettige en informatieve gesprek een zeer goed voorstel ontvangen voor bij ons passende verzekeringen. Deze is inmiddels volledig geregeld door adviesNet en ingegaan zonder dat wij daar verder naar om hoeven te kijken. Zeer betrokken mensen met diepgaande en onafhankelijke kennis over de verzekeringswereld.

  Vulpunt & fotoservice Drachten 'Zeer betrokken mensen'
 • Stefan is een vakinhoudelijke adviseur en durft ook nee te zeggen. Hij denkt mee en heeft onze wensen omgezet in een passend advies wat wij hebben overgenomen. Zeer tevreden met dit kantoor en de snelheid van handelen. De moeite waard om eens een bak koffie te gaan drinken.

  Bauke Ferwerda - Ferwerda Beveiliging 'Verstand van zaken en eerlijk advies'
 • Stefan is eerlijk en betrouwbaar. Hij luistert, voorziet eventuele problemen en zoekt samen met de klant naar een oplossing. Stefan heeft zich voor ons hard gemaakt om de financiering rond te krijgen binnen een zeer korte termijn. Resumé, een fantastische adviseur waar je wat aan hebt!

  Ellen Boon 'Fantastisch advies!'
 • We hebben het contact met Stefan van AdviesNet als zeer prettig ervaren. Korte communicatielijnen, persoonlijke benadering en een goede overdracht tijdens de vakantieperiode van Stefan. Het is onze eerste koopwoning, spannend. Alles werd in stappen uitgelegd en indien nodig herhaald. Er is door Stefan goed naar onze persoonlijke situatie gekeken. Hij nam de tijd, was goed bereikbaar en dacht in mogelijkheden "problemen zijn er om op te lossen". Dit heeft ons vertrouwen gegeven en geleidt tot een mooi resultaat.

  Hilco Posthumus & Anja de Jong 'Ons eerste Koophuis'
 • Bij dit kantoor een goed advies gekregen over ons nieuwe huis en nieuwe hypotheek. Lienke heeft alles zeer goed uitgelegd en ging slim om met alle voorwaarden, waardoor we een zo passend mogelijk advies kregen, voor een zo laag mogelijke prijs. Ook op het aanbod, een vergelijking te maken van onze schadeverzekeringen ingegaan, waardoor we beter verzekerd zijn en bijna 50 euro per maand besparen. Fijn dat er zo wordt meegedacht!

  Tjebbe 'Erg goed, eerlijk en persoonlijk advies'
 • Ik ben alleenstaand en laat een huis bouwen. Hierbij heb ik goed en eerlijk advies gekregen van Stefan. Er werd ruimschoots tijd genomen om alles uit te leggen en duidelijk te maken.

  Jelmer Potijk 'Zeer tevreden over de goede hulp en advies'

Onze adviseurs op het gebied van verzekeringen

 • array(3) {
   ["default"]=>
   string(89) "https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/rebecca-butselaar-270x270-500x500.png"
   ["dummy"]=>
   string(118) "https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/bfi_thumb/dummy-transparent-nvnz6gtxze69o79qtch168bed8ryfqphioe6placug.png"
   ["data-set"]=>
   string(248) "data-mk-image-src-set='{"default":"https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/rebecca-butselaar-270x270-500x500.png","2x":"https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/rebecca-butselaar-270x270.png","mobile":"","responsive":"true"}'"
  }
  
  Rebecca Butselaar Rebecca Butselaar
  Rebecca Butselaar Hypotheekregelaar
 • array(3) {
   ["default"]=>
   string(88) "https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/antiena-veenstra-270x270-500x500.png"
   ["dummy"]=>
   string(118) "https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/bfi_thumb/dummy-transparent-nvnz6gtxze69o79qtch168bed8ryfqphioe6placug.png"
   ["data-set"]=>
   string(246) "data-mk-image-src-set='{"default":"https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/antiena-veenstra-270x270-500x500.png","2x":"https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/antiena-veenstra-270x270.png","mobile":"","responsive":"true"}'"
  }
  
  Antiena Veenstra Antiena Veenstra
  Antiena Veenstra Hypotheekregelaar
 • array(3) {
   ["default"]=>
   string(87) "https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/hendrika-kingma-270x270-500x500.png"
   ["dummy"]=>
   string(118) "https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/bfi_thumb/dummy-transparent-nvnz6gtxze69o79qtch168bed8ryfqphioe6placug.png"
   ["data-set"]=>
   string(244) "data-mk-image-src-set='{"default":"https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/hendrika-kingma-270x270-500x500.png","2x":"https://www.adviesnet.nl/wp-content/uploads/2018/09/hendrika-kingma-270x270.png","mobile":"","responsive":"true"}'"
  }
  
  Hendrika Kingma Hendrika Kingma
  Hendrika Kingma Raadgever & Schaderegelaar Particuliere Verzekeringen