De laagste hypotheekrente in Friesland
AdviesNet maakt ‘t waar

Goedkope hypotheek? Dan naar Drachten!

Ben je van plan een huis te kopen? Dan is er goed nieuws. De hypotheekrentes zijn historisch laag. En dan bedoelen we écht laag. Kijk maar eens naar dit rekenvoorbeeld: in 2014 betaalde je voor een rentevastperiode van 10 jaar nog 4% hypotheekrente. Nu is dat ongeveer 2,25%. Tel uit je winst! Toch kun je nóg meer voordeel halen. Want misschien heb je ‘t al gemerkt: de rentes zijn niet overal even laag. Kom daarom eens langs in Drachten. Voor een goedkope hypotheek is AdviesNet hét adres. Bij ons weet je één ding zeker. Je profiteert momenteel van de laagste hypotheekrente in Friesland.

Onze laagste hypotheekrentes

10 jaar vast 20 jaar vast 30 jaar vast
1,69%  met NHG 2,22%  met NHG 2,47%  met NHG

Wat is NHG?

NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie. Een hypotheek met NHG biedt je een belangrijke zekerheid. Want stel dat je door overmacht je hypotheek niet meer kunt betalen. Dan betaalt de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen jouw NHG-hypotheek. Natuurlijk zijn daar wel voorwaarden aan verbonden. Zo moet er sprake zijn van financiële noodzaak. Bijvoorbeeld door echtscheiding, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Voor een NHG-hypotheek betaal je een eenmalig bedrag, de zogeheten borgtochtprovisie. Maar je bespaart ook. Want de meeste hypotheekverstrekkers geven een korting op de rente van een NHG-hypotheek. Lees hier meer over NHG.

TIP: laat je goed adviseren

Bij het kiezen van je hypotheek komt er veel op je af. Naast de rente van je hypotheek en je maximale hypotheekbedrag moet je beslissen over de hypotheekvorm. Kies je voor een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek? En leg je je hypotheekrente 10 jaar vast? Of 20 jaar vast of zelfs langer? Bij AdviesNet in Drachten kun je altijd binnenlopen voor een zinvol advies over een goedkope hypotheek. De laagste hypotheekrente in Friesland is natuurlijk een mooi begin. Maar we kijken ook verder. Naar je leven, je wensen en je dromen. Zodat je uiteindelijk de hypotheek afsluit die helemaal klopt bij jouw toekomstplannen.