Wat anderen vinden van AdviesNet

AdviesNet is jouw persoonlijke financieel adviseur. We helpen je op belangrijke momenten met je geldzaken. Bijvoorbeeld met advies over je hypotheek. Of over verzekeringen, bankzaken en financiële planning. Lees wat andere klanten van ons vinden.

 • Zonder Stefan was het ons nooit gelukt om echt een keer een stap te zetten op deze huizenmarkt. Hij is eerlijk en oprecht. Denkt super goed met je mee en legt je dingen uit in een makkelijke taal . Stefan heeft ons echt van A tot Z goed begeleid. Ik kan geen verbeterpunt bedenken dat ik dacht dit moet beter. Ook met tegenslagen weet hij meteen weer om te gaan en in een andere invalshoek te kijken. Ook wil ik zijn collega Antiena zeker niet vergeten die onze elke week een update gaaf en soms wel een paar keer per week. Zo wisten we precies wat de stand van zaken waren. Ik zou hun zeker aanraden want ze stellen de klant centraal en denken ook echt met je mee wat voor jou persoonlijk belangerijk is. Ik kon mij geen betere samenwerking wensen.

  Jannie en Kees 'Echt super' - 25 november 2021
 • Goede en duidelijke uitleg. Ingrid had snel in de gaten wat wij wel en niet wilden. Erg fijn contact. Korte lijntjes, dus alles snel geregeld. Zeer tevreden! Ga zo door!

  Binne en Froukje 'Duidelijk advies!! Top team!' - 12 november 2021
 • Zeer goed geholpen. Eerst mailcontact gehad met Hendrika Kingma en daarna via de telefoon. Helemaal super! Ging heel gemoedelijk en zeer vlot.

  Bos 'Helemaal super' - 11 november 2021
 • Al jaren doe ik zaken met het team van AdviesNet te Drachten. AdviesNet / Stefan Brouwer blinkt uit in no nonsens advies en levert maatwerk. Ze denken met je mee. Ook de afhandeling intern is van top kwaliteit.
  Jille Pultrum 'Top advies en ondersteuning' - 12 november 2021
 • Super geholpen weer door Lienke de Jager. Mijn ervaring is dat iedereen bij AdviesNet klantvriendelijkheid maar ook duidelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik raad AdviesNet aan bij vrienden en kennissen!

  Sander Gerritsen 'Top service' - 4 november 2021
 • Stefan Brouwer heeft mij goed geholpen tijdens het adviestraject. Ze handelden flexibel en abrupt op de momenten dat de omstandigheden veranderden. Het was daarom makkelijk om gesprekken te plannen en ook in de communicatie werd altijd snel gereageerd. Al met al hebben we het adviestraject daardoor snel kunnen doorlopen. Bovenal ben ik altijd persoonlijk benaderd. Hierdoor heb ik een goed gevoel aan dit advieskantoor overgehouden. Ik kan AdviesNet aan iedereen aanraden!
  Henk Boonstra 'Een flexibel en persoonlijke adviseur' - 31 oktober 2021
 • Een ontzettend prettige samenwerking heb ik gehad met Stefan Brouwer. Hij legt in duidelijke taal uit hoe alles werkt. Zoekt naar de beste hypotheek en helpt je bij allerlei financieel vragen waar je mee zit. Zijn team is ook super. Ze houden je op de hoogte van alle stukken die ze telkens nodig zijn. Als iets niet duidelijk is, dan is het met een belletje zo verholpen en nemen ze eventuele stress weg. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden om je op weg te helpen in de hypotheek wereld, verzekeringen etc.
  Laura Willemse 'Prettig bedrijf deskundig advies' - 27 oktober 2021
 • Wij hebben de service en klantvriendelijkheid van AdviesNet als zeer positief ervaren. Ingrid heeft ons goed geholpen en weet waar ze over praat. Het verloop van het hypotheek traject ging super snel, Voordat we het wisten was het allemaal al rond. Een aanrader!!
  Jort & Yttje 'Zeer klantvriendelijk' - 21 oktober 2021
 • Lienke de Jager heeft ons ondersteund in de aankoop van onze eerste woning. Dit hield niet op bij het regelen van de hypotheek. Ook bij de aankoop zelf waren ze erg behulpzaam met wat tips en contacten. We zijn erg tevreden over de service.

  Derwin 'Eerste woning' - 15 oktober 2021
 • Wij besloten onze hypotheek te verhogen voor het verbouwen van onze woning. We hebben Lienke van AdviesNet gevraagd om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden. Zij had ook al eerder geholpen bij het kopen van de woning en we zijn ook nu weer prima geholpen. Lienke heeft alle mogelijkheden voor ons uitgezocht en goed advies gegeven over wat er het beste bij ons past. Van de aanvraag tot aan de notaris helemaal prima geregeld. Bij deze ontzettend bedankt Lienke! Wij zijn erg tevreden over AdviesNet! Wij zouden jullie zeker aanraden.

  René en Sandra Veenstra 'TOPadvies' - 14 oktober 2021
 • Na een uitermate vriendelijk telefonisch gesprek met Wiesje, de gastvrouw van AdviesNet, werd ik doorverwezen naar Redmer. Hij heeft veel kennis van zaken en is adviserend in financiële en hypothecaire producten. De bereikbaarheid en communicatie is zeer goed, duidelijk en vriendelijk, met zowel de Redmer als Rebecca. Wij hebben AdviesNet als zeer prettig ervaren en raden deze dan ook zeker aan!

  Postma 12 oktober 2021 - 'Uitermate vriendelijke gastvrouw'
 • Al jaren klant bij AdviesNet en nog nooit een nare ervaring meegemaakt. Alles altijd keurig volgens afspraak en volgens plan! Onze Hypotheek zeer recentelijk proberen te verhogen om van de overwaarde het huis te verduurzamen... Dit leek gemakkelijk, maar door een "spooknaam" op ons adres werd het een lastige klus. Dankzij Lienke en Rebecca werd dit uiteindelijk opgelost. Duurde iets langer dan verwacht, maar dit kwam meer door derde partijen, aangezien 'onze dames' telkens zeer snel handelden. Hulde voor AdviesNet!

  Angelo 4 oktober 2021 - '
 • Ingrid denkt met je mee, veel mensenkennis en weet eigenlijk vrij snel wat je wel en niet wilt. Legt alles uit in heldere, duidelijke taal. Erg blij dat wij zo goed zijn geadviseerd met het zoeken naar een nieuwe hypotheek en bijkomende verzekeringen.

  Willeke Wagenaar 30 september 2021 - 'Heldere en duidelijke taal'
 • We kregen een goed en eerlijk advies. Stefan van AdviesNet is een van de weinige die tijd en energie wil steken in een hypotheek waar een PGB inkomen in mee wordt genomen. We zijn ontzettend dankbaar dat zij dit wel durfden aan te gaan. En met succes. Bedankt!
  Geertje 'Goed en eerlijk advies' - 20 september 2021
 • Fijn en vakkundig gesprek gevoerd met Stefan en vooral het contact en expertise als zeer prettig ervaren. Kortom aanrader!

  Michiel en Debby 'Aanrader' - 19 augustus 2021
 • Stefan heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Ondanks dat de banken moeilijk deden heeft hij toch bij een van de banken ons een hypotheek kunnen verzorgen.
  Carla Terpstra 'Hypotheek nieuwe woning' - 11 augustus 2021
 • Prima geregeld duurde wel wat langer maar werden daarvan op de hoogte gehouden en kwam vanwege vakantie.

  G.S. 'Prima geregeld' - 10 augustus 2021
 • Lienke is iemand die jouw het gevoel geeft dat ze de hele situatie kent en meedenkt in het voordeel van de klant. Ze luistert naar wat de klant wil en geeft eerlijk advies.

  M. 'Luistert goed' - 15 juli 2021
 • Ayella heeft mijn schadeclaim meteen opgepakt en correct afgehandeld in een kort tijdsbestek.

  MGH 'Correct afgehandeld' - 12 juli 2021
 • Wij hebben Stefan ervaren als een echte professional. Zeer enthousiast, heel ervaren en altijd bereikbaar. Er werd goed met ons meegedacht en op elke vraag kwam een antwoord. Wij zullen AdviesNet voortaan zeker aanraden.

  Volken de Lange 'Zeker een aanrader!' - 8 juli 2021
 • Stefan benadert en behandelt je als een familielid. Persoonlijk contact staat voorop. Iets wat in deze zakelijke wereld zeer op prijs wordt gesteld. Het enthousiasme, de tijd voor je nemen en het nog een keer uitleggen van de theorie. Daarnaast de snelheid van het contact met andere collega’s en het meeleven met alles wat er om je heen gebeurt oftewel ook zorg tonen voor, tijdens en na de aanvraag. Kortom een aanrader voor iedereen.

  Freerk Brouwer 'Enthousiast en eerlijk advies' - 2 juli 2021
 • Lienke heeft contact met ons opgenomen naar aanleiding van een gesprek met Renee. Ik wilde mijn hypotheek oversluiten en een nieuwe hypotheek met mijn partner. Dat is al met al een hele klus geweest, maar doordat Lienke zo doortastend is en zich zo heeft ingezet, is het al met al toch gelukt. Daarbij is ze geholpen door Rebecca die ons iedere keer goed op de hoogte hield en de dingen bewaakte. Wij kunnen niet anders zeggen; wat een top team! Ik ken Renee al heel wat jaren en hij heeft een mooi bedrijf met mensen om hem heen die hart voor de zaak hebben. Ik zou zeggen voor een ieder een aanrader om je door AdviesNet te laten adviseren. Dan komt het altijd goed.

  Anita Colle "Hart voor de zaak"- 30 juni 2021
 • Goed contact en communicatie gehad met de Stefan van AdviesNet. Korte lijntjes, altijd beschikbaar voor vragen/uitleg en duidelijk in de afhandeling. Proces is goed verlopen zonder tegenslag. We hebben het als heel fijn ervaren.

  Koen en Sascha "Goed contact, korte lijntjes en goed geregeld" - 17 juni 2021
 • Wij zijn ontzettend tevreden over Stefan en zijn team. Zij zien juist mogelijkheden en gaan daar dan ook volledig voor. Er werd heel erg met ons meegedacht, wat ontzettend fijn is. Tevens zeer professioneel en vakkundig en wij zijn ontzettend blij dat door hun harde werken en verstand van zaken onze hypotheekaanvraag positief is afgerond. Nogmaals dank!

  Jan en Martha Meijer "Super!" - 26 mei 2021
 • We hebben een nieuwe hypotheek afgesloten bij AdviesNet in Drachten. We zijn zeer tevreden over hoe alles wordt geregeld voor je. Lienke en Rebecca zijn bereikbaar en krijg snel antwoord op mijn vragen. Kortom top!
  Ate 'Toppers!' - 20 mei 2021
 • Echt fantastische service door AdviesNet Drachten. Ik zou dit kantoor iedereen aanraden. Lienke is deskundig, helpt snel, is goed bereikbaar voor vragen en legt alles in begrijpelijke taal uit. In mijn situatie deed de notaris vrij ingewikkeld. AdviesNet heeft mij hierbij zeer goed bijgestaan en gezorgd dat alles toch tijdig rondkwam, zonder dat ik daar zelf veel in hoefde te betekenen. Bedankt!

  Krista 'Advies hypotheek'- 16 mei 2021
 • Bij AdviesNet hebben ze binnen 1 week mijn hypotheek rond gekregen en ook nog op een zeer prettige en persoonlijke manier. Ik ben Lienke, Rebecca en collega's enorm dankbaar voor hun enorme inzet, vertrouwen en advies. Toppers zijn jullie!

  Ingeborg 'TOPPERS!!!' - 22 april 2021
 • Fijn en vlot advies. Heel vriendelijke medewerkers. Snel contact (korte lijntjes).

  A.T. 'Keurig advies' - 14 april 2021
 • Het persoonlijke contact en het meeleven en meedenken van Ingrid en Antiena, in deze toch wel spannende periode van het zoeken naar een andere huis en het regelen van een voor mij passende hypotheek, heb ik als heel prettig ervaren.

  Nynke Altena 'Hypotheek' - 13 april 2021
 • Kregen goed en duidelijk informatie van Ingrid! Hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

  Annemarie Roorda 'Goed en duidelijk overleg' - 12 april 2021
 • Zeer prettig contact gehad met Lienke en Rebecca, zonder dat we elkaar fysiek hebben kunnen zien. Traject ging snel, zonder gedoe. Zeker aan te raden!

  Koen 'Pragmatisch, snel en betaalbaar'- 31 maart 2021
 • Een mooie club mensen. Stefan en Antiena hebben me geweldig geholpen! Ze hebben het hele traject feilloos met mij doorgelopen en mij voorzien van een goed advies. Een aantal woorden die op z'n plaats zijn: volledige ontzorging, professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam, duidelijke communicatie. Kortom, een echte aanrader!

  Koert Posthumus 'Een warm bad' - 29 maart 2021
 • Uitstekende service verleent door Ayella May bij het regelen van onze camperverzekering!

  H. Gerrits 'Uitstekende service' - 22 maart 2021
 • Stefan heeft ons perfect geholpen met de keuze voor welke soort hypotheek bij ons past. Vragen worden correct, snel en goed afgehandeld. Dus grote complimenten! Dus kortom: zeer, zeer tevreden!

  Ronald Lucas 'Echt een advieskantoor!' - 10 maart 2021
 • Heb duidelijk advies gekregen van Ingrid, waarbij goed rekening gehouden werd met het feit dat het nieuwbouw betreft. De hypotheek was vervolgens snel geregeld. Men heeft mij tussentijds steeds goed op de hoogte gehouden.

  Johan Boonstra 'Duidelijk en daadkrachtig' - 10 maart 2021
 • AdviesNet en Stefan leveren een erg goede service. Ze zijn snel, accuraat en spelen op een goede persoonlijke manier in op onze wensen. Een aanrader!

  Hans Gerritsen 'Uitstekende dienstverlening' - 4 maart 2021
 • We zijn zeer tevreden met de begeleiding en het advies via AdviesNet. De bereikbaarheid is goed en het contact persoonlijk. Adviezen zijn gedegen en worden altijd helder uitgelegd. Vragen kan altijd en antwoord blijft nooit lang uit. Een aanrader!
  A.T. 'Zeer goed contact' - 19 februari 2021
 • Stefan en Antiena hebben ons geholpen bij de financiering van ons nieuwbouwhuis. Op basis van ons eerste gesprek hebben we op maat gemaakt advies ontvangen. Tevens is het proces soepel verlopen.
  Fam. Pekel 'Fijne samenwerking' - 16 februari 2021
 • Ingrid heeft mij zeer goed geholpen om een passende hypotheek voor mijn nieuwe woning te vinden. Ze reageert snel op vragen en is betrokken bij de situatie. Je krijgt een duidelijk persoonlijk financieel advies, waarmee je goed uit de voeten kunt. Kortom ik ben zeer tevreden!

  Johanna Benedictus 'Hypotheekadvies' - 13 februari 2021
 • Snelle en duidelijke communicatie met Ayella May. Ze pakte onze verzekeringskwestie snel op en gaf daarbij openheid en keuze in afwegingen.

  De heer P. Dijkema 'Snelle en duidelijke communicatie' - 3 februari 2021
 • Ayella May heeft mij snel en accuraat geholpen. Goed advies en prettig in omgang!

  JKR 'Goed Advies' - 25 januari 2021
 • Ik adviseer AdviesNet zeker aan bekenden. Ze leggen alles goed uit je staat niet voor verrassingen. Stefan en Antiena houden je het hele proces op de hoogte. En zijn ook erg vriendelijk

  J. Passial 'Top service' - 14 januari 2021
 • Mijn complimenten! Mijn schadeaangifte is afgewikkeld en dat is te danken aan Bertina. Ik ben je onwijs dankbaar en voelde mij gehoord als klant.

  R.H. 'Complimenten!' - 6 januari 2021
 • Inhoudelijk zeer deskundig! Fijn persoonlijk contact met zowel Lienke als Rebecca, de hypotheekregelaar. Snel geregeld en goed ontzorgd. Goede bewaking van de voortgang en aandacht voor het totale proces inclusief de bijkomende zaken.

  Gerda Postma 'Goed ontzorgd, snel geregeld' - 5 januari 2021
 • Stefan is een fijn persoon om mee samen te werken, ook altijd bereikbaar wanneer dat nodig is. Heeft ons snel door alles heen geholpen..... Super! AdviesNet is zeker een aanrader.

  Wiepie Beintema 'Top Adviseur' - 2 januari 2021
 • Stefan Brouwer geeft duidelijke toelichting waar nodig. Goed bereikbaar, samen met zijn collega's.

  Ancel Postma 'Advies op maat' - 29 december 2020
 • Super fijn bedrijf dat snel anticipeert op onze vragen. Binnen een paar weken was alles rond en geregeld door Stefan en konden wij verder met onze woonwensen.

  Louis 'Topadviseur' - 18 december 2020
 • In mijn situatie was er tijdsdruk. Hier werd zeer goed op ingespeeld en door de snelle en juiste informatie van Lienke kon alles netjes en snel geregeld worden. Ook is Lienke zeer betrokken en doet veel moeite om de best mogelijke hypotheek voor jou uit te zoeken.

  Jeffrey 'Hypotheekaanvraag' - 17 december 2020
 • Het onmogelijke wordt door hun mogelijk gemaakt. Via via kwam ik bij deze toppers. We hebben verschillende keren de deksel op onze neus gekregen, betreffende het oversluiten van onze hypotheek. Lienke en Renee zagen mogelijkheden en hebben zich in de case vastgebeten. Iets wat bij anderen niet lukte, hebben zij wel voor elkaar gekregen. Een nieuwe verhoogde hypotheek met veel lagere maandlasten! De communicatie is zeer duidelijk en helder, Kortom ik kan iedereen dit geweldige AdviesNet team aanbevelen

  Kees & Monique 'Topadviseurs' - 14 december 2020
 • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na 17 uur. Een superleuk contact met Renee & Rebecca Heel veel geleerd en uitgelegd met veel geduld
  Jos & Janine 'Aankoop huurwoning' - 10 december 2020
 • Vanaf het eerste moment hadden we een prettig contact met de Stefan. Daarna ook met Antiena, waarmee we via e-mail of telefonisch contact hadden. We werden van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden. Daar waar we vragen hadden werd tijd genomen voor uitleg. Alle onzekerheden werden weggenomen. Een dikke pluim voor het hele team!

  Wim Wisman 'Dikke pluim voor het hele team' - 22 november 2020
 • Beste AdviesNetters, wij kwamen vandaag, na het bezoek bij de notaris voor onze nieuwe woning, 2 verrassingen tegen; een fijn klus T-shirt en een mooie bos bloemen. Hartelijk dank hiervoor! Wij hebben het als zeer prettig ervaren om van jullie (Stefan) kennis en kunde gebruik te maken. Ook het regelen van de hypotheek en het omzetten van de verzekeringen en de alertheid m.b.t. deze zaken waren top.

  Henk Hooyenga 'Bedankt!' - 15 oktober 2020
 • De inspanning en samenwerking van en met Stefan Brouwer van Adviesnet hebben wij als zeer prettig en kundig ervaren. De communicatie was altijd zeer vlot, en verliep altijd soepel. De vragen werden altijd snel en correct beantwoord. Wij zullen AdviesNet daarom ook aanraden bij een ieder.
  Henk & Aagje 'Aankoop woning' - 6 oktober 2020
 • Al meerdere keren zaken laten regelen door Renee en zijn collega's van AdviesNet. We worden altijd goed geholpen en alles wordt altijd goed geregeld. Gewoon top dus!

  Ron en Marit Kloos 'Gewoon Top!' - 2 oktober 2020
 • Hele fijne ervaring gehad met Lienke de Jager van AdviesNet bij de aankoop van ons nieuwe huis! Erg blij met de tip om AdviesNet hiervoor in te schakelen. Lienke was betrokken bij onze hypotheekaanvraag en heeft ons zeer goed bijgestaan. Goed en helder advies en altijd klaarstaan om je vragen te beantwoorden. Binnen een dag hadden we weer antwoord! Wij kunnen iedereen aanraden om AdviesNet in te schakelen! Hartstikke bedankt voor alles en natuurlijk ook collega Rebecca in de backoffice!

  Myrthe en Gerke 'Nieuw huis gekocht!' - 14 september 2020
 • Omdat ik het financiële wereldje niet perse vertrouw vind ik het fijn om af te gaan op ervaringen van anderen. Dus toen mijn vriendin die mooi kritisch is, Renee van AdviesNet adviseerde, heb ik contact gezocht. Hij gaf mij snel het vertrouwen dat het goed ging komen met de financiering. Ik heb het gevoel dat Renee met zijn team altijd drie stappen vooruit denkt, waardoor de uiteindelijke afhandeling super soepel verloopt. In deze gekke tijden met enorme lange wachttijden bij de geldverstrekkers, heeft hij het voor elkaar gekregen om de hypotheek binnen een paar weken rond te krijgen. AdviesNet is top!

  Sander Gerritsen 'Hoge verwachtingen waargemaakt' - 27 augustus 2020
 • Plezier in omgang en zeer correct geholpen door Stefan. Ze houden je goed op de hoogte van de stand van zaken.

  Bouke van der Wal 'Super begeleiding'- 26 augustus 2020
 • Onze ervaring met het bedrijf is erg warm en persoonlijk! Wij zijn erg goed geholpen en geïnformeerd door Lienke. Wanneer we vragen hadden konden we altijd bij haar terecht en werden ook binnen een dag geholpen. Een echte aanrader voor iemand die graag persoonlijk geholpen wordt!

  Siebren en Femke 'Aankoop eerste woning' - 23 augustus 2020
 • Hele fijne ervaring met Stefan van AdviesNet. We zijn uitstekend geholpen met het verhogen en oversluiten van onze bestaande hypotheek. Stefan zet zich echt voor hun klanten in en je krijgt dan ook een advies en hypotheek geheel gebaseerd op jouw wensen en situatie. Dank voor de fijne samenwerking en we laten binnenkort weten hoe alles is geworden!

  Andre & Tina van der Laan 'AdviesNet ontzorgt'- 19 augustus 2020
 • Je wordt zorgvuldig meegenomen in het gehele traject van de hypotheekaanvraag tot de definitieve offerte. De obstakels en de oplossingsrichtingen hiervoor worden goed aangegeven. Er wordt regelmatig een update gegeven van de laatste ontwikkelingen en er is duidelijkheid omtrent hetgeen wordt verwacht van de klant.

  De heer A.T. 'Zorgvuldig meegenomen in het hele traject' - 12 augustus 2020
 • Ik heb AdviesNet leren kennen via mijn accountant. Zoals hij al aangaf is AdviesNet betrouwbaar en daarnaast ontzorgen ze je op een fantastische manier. Helder en duidelijk! Dan ook nog de beleving die er was, heeft ons bij ekaar een prettig gevoel gegeven. Ik raad het je aan om met AdviesNet in zee te gaan. Hi

  Edwin Slingerland ‘Ontzorgd en betrouwbaar’ - 3 juli 2020
 • Lienke is iemand die enorm betrokken is bij jouw hypotheek aanvraag en zeer kundig is. Ze geeft continu goede feedback bij elke stap van het proces en houdt je uitermate goed op de hoogte van de voortgang. Ze geeft een gedegen advies over wat voor jou de beste opties zijn. Daarnaast heeft ze veel geduld om vragen telkens weer te beantwoorden.

  Jack de Jong 'Veel geduld en zeer deskundig" - 29 juni 2010
 • Laurens heeft ons fantastisch geholpen toen onze zoon per ongeluk een grote ster in de nieuwe tv (9 dagen oud) tikte met de afstandsbediening toen hij uitgleed. Wij zijn super tevreden over de fijne en snelle samenwerking. Hierdoor hadden wij al snel een nieuwe tv staan.

  Marit Kloos 'Fantastisch geholpen!' - 18 mei 2020
 • Stefan heeft voor ons de hypotheek geregeld voor ons nieuwe huis. Vanaf dag 1 wisten we dat het een uitdaging zou worden vanwege de loods die bij onze woning zat en veel andere zaken maar hij ging er meteen voor de volle 100% voor. Door middel van het snelle en goede contact wat we bijna dagelijks hadden wisten wij precies waar wij aan toe waren. Alles was inzichtelijk en nauwkeurig. Vraagstukken die de bank stelde kon hij dan ook zelf beantwoorden en oplossen/indienen. Hierdoor verliep alles een stuk makkelijker. Ook het contact met zijn rechterhand hebben wij als uitermate goed ervaren. Wij zouden dit kantoor dan ook met veel lof aanbieden aan onze vrienden en kennissen! Dankzij de adviseur kunnen wij onze droom in dit nieuwe huis laten uitkomen!

  Lisette en Sebas
 • Wij zijn erg tevreden over het advies wat wij hebben ontvangen van Stefan inzake onze hypotheekaanvraag!

  Dora Dijkstra "Prima verlopen hypotheek aanvraag" - 23 april 2020
 • Lienke van AdviesNet heeft ons in het verleden al meerdere malen bijgestaan. Zo ook bij onze recentelijke aankoop van onze nieuwe woning. Het traject wordt duidelijk en efficiënt ingezet, zodat je altijd weet waar in het proces je precies zit en er geen onnodige tijd wordt verspild. De communicatielijnen zijn kort, en snel. Het advies wordt duidelijk en eerlijk gepresenteerd, waarbij nadrukkelijk gekeken wordt naar de persoonlijke omstandigheden en wensen. En dit alles wordt gedaan met de grootst mogelijke persoonlijke aandacht. Ditzelfde geldt tevens voor de medewerkers van de backoffice, die alles op de achtergrond secuur regelen. Op basis van meerdere ervaringen beveel ik AdviesNet iedereen zeker van harte aan.

  Familie Ensing "Deskundig advies met persoonlijke aandacht" - 22 april 2020
 • Lienke de Jager heeft ons geadviseerd over de hypotheekkeuze bij de aankoop van ons nieuwe huis. We hebben dit als zeer waardevol ervaren. Ze is betrokken en geeft eerlijk en kundig advies. Ook de samenwerking met de overige medewerkers van AdviesNet Drachten verloopt altijd vloeiend.

  Familie Rering 'Betrokken' - 29 maart 2020
 • Ik wil AdviesNet en met name Laurens (wederom) enorm bedanken voor hun inzet, service en kundigheid. Mijn dochter had haar nieuwe telefoon laten vallen en na een korte mail werd door AdviesNet direct actie genomen. Ze nemen werkelijk alles uit handen en zorgen als tussenpersoon dat je alleen maar hoeft te wachten op het antwoord van de verzekering. En dat antwoord was meer dan dat wij verwacht hadden, zonder AdviesNet weet ik zeker dat deze oplossing ons niet was aangeboden. Ik kan AdviesNet zeker aanbevelen, ze verstaan hun vak en zijn altijd bereikbaar en vriendelijk. Als je even niet meer weet wat je moet doen bieden zij de oplossing. Echt een dikke 10 en een kus van mijn dochter die blij op de bank zit met haar nieuwe telefoon!

  Diana van Ginkel en dochter Cleo 'Wederom enorm bedankt!' - 19 maart 2020
 • Leuk bedrijf, korte lijnen, duidelijke informatie. We zijn super goed geholpen door Renee en zijn collega's op de hypotheekafdeling!

  René Scholtens 'Hypotheekadvies om aan te raden' - 17 maart 2020
 • Stefan en zijn collega's van het hypothekenteam hebben ons goed geholpen met de financiering van onze eerste woning! Duidelijke informatie en altijd bereikbaar wanneer en vragen zijn. Prettige samenwerking!

  Mark Steenbergen 'Zeer goed geholpen met duidelijke info' - 3 maart 2020
 • Net als bij de aanschaf van mijn eerste woning, heeft Stefan mij weer uitstekend geholpen met het regelen van een nieuwe hypotheek. Hij houdt rekening met de wensen die ik had, zoals geld besparen voor eventuele verre reizen in de toekomst. Alles was duidelijk voor mij en heb me geen zorgen hoeven te maken over de verdere afhandeling en alles wat er rond een hypotheek speelt. Ik ben erg tevreden over AdviesNet en haar medewerkers. Ik raad anderen zeker aan om gebruik te maken van hun diensten en goede service!

  Sander Wagenaar 'Erg tevreden over AdviesNet en haar medewerkers' - 27 februari 2020
 • Om de financiering te regelen hebben we aangeklopt bij AdviesNet. Stefan Brouwer was elke dag bereikbaar. Ook na sluitingstijd kon ik hem bereiken op de app. De behandeling is heel persoonlijk en deskundig.

  Herman Sibma 'Zelfs na sluitingstijd bereikbaar' - 19 februari 2020
 • In korte tijd groot vertrouwen opgebouwd met Stefan Brouwer: grote kennis van zaken, advies was altijd afgestemd op onze situatie. Zeer prettig. Tevens zijn collega's op de back office echt on-the-ball en betrokken bij het proces. Daarbij ook complimenten aan de front office, zeer behulpzaam en klantvriendelijk!

  Eileen van Blerk 'Persoonlijk en Vertrouwd' - 28 januari 2020
 • Deskundig advies ontvangen en de afhandeling ging soepel en snel! Ben uitermate tevreden over de diensten van AdviesNet Drachten en Marco Lip in het bijzonder.

  Christiaan 'Deskundig advies'- 10 januari 2020
 • We zijn deskundig geadviseerd door Stefan bij het afsluiten van onze hypotheek. Hij is persoonlijk en denkt mee, legt moeilijke financiële zaken op een begrijpelijke manier uit.

  Fam. Postma 'Deskundig en meedenkend' - 15 december 2019
 • Voordat we ons eigen huis verkopen gingen hadden we reeds een bod op een ander huis uitgebracht dat tot onze verrassing geaccepteerd werd. Alles moest toen snel in het werk worden gezet om de financiering rond te krijgen. De mensen van AdviesNet hebben zich meer dan ingespannen om voor ons binnen de termijn een hypotheek te verkrijgen. Ze leven daadwerkelijk met je mee, verplaatsen zich in de klant en zijn uitermate deskundig. Daarbij ook eerlijk en betrouwbaar; er wordt steeds in elke fase een reëel beeld van de situatie gegeven zodat je weet waar je aan toe bent. Daarbij lijkt het wel alsof ze dag en nacht werken, want we kregen altijd binnen afzienbare tijd antwoord op onze vragen. We zijn heb dan ook zeer erkentelijk voor alles en bevelen AdviesNet van harte aan!”

  Peter Stolk 'Deskundig, efficiënt en uitermate klantgericht' - 10 december 2019
 • Wij hebben onlangs een huis gekocht. In dit proces stonden Stefan en zijn collega's altijd geduldig voor ons klaar. Wij zijn enorm tevreden over dit bedrijf!

  Jelle en Marleen Heidinga 'Topservice!'- 12 november 2019
 • Nadat we in 2016 uitstekend financieel geholpen zijn bij het aankopen van een woning, hebben we wederom een perfecte ervaring met AdviesNet. Deze keer met Marco Lip. De verhoging van de hypotheek verliep perfect. Dit had alles te maken met de deskundigheid en betrouwbaarheid van Marco: meedenkend, proactief, realistisch, accuraat, goed bereikbaar en positief! Zonder twijfel een dikke tien en ik beveel Marco en AdviesNet van harte aan!

  Marco Strackke 'Zeer betrouwbaar en deskundig' - 4 oktober 2019
 • Fijne samenwerking en goed advies van Stefan bij het kopen van een huis. Alle tijd wordt er voor je vrijgemaakt om het verhaal compleet te maken wij zijn zeer tevreden.

  Michel 'Prettige samenwerking' - 10 september 2019
 • Al eerder een hypotheek afgesloten bij AdviesNet. Dit was mij zeer goed bevallen dus zonder twijfel bij de volgende koopwoning weer gebruik gemaakt van de expertise van het gehele team van AdviesNet. Dit keer met Lienke de Jager een hypotheek gevonden passend bij mijn persoonlijke situatie. Ik heb Lienke ervaren als zeer deskundig en meedenkend. Zij zoekt een hypotheek passend bij je eigen persoonlijke wensen. Korte lijnen dus goed bereikbaar zelfs buiten kantoortijden. Het hele team werkt hard en deskundig om je droomwensen te kunnen vervullen. Top!

  Ilja Brouwer 'Deskundig, behulpzaam, meedenkend & klantgericht' - 13 augustus 2019
 • Bij Adviesnet zijn Stefan en zijn collega's zeer kundig en bereid een uitdaging aan te gaan. Ook al is de situatie niet alledaags, zij doen er alles aan om de juiste oplossing te zoeken voor jouw situatie. Naast het professionele, zijn zij ook persoonlijk betrokken, zo is er ook ruimte en tijd voor een informeel gesprek en ontvang je een leuke persoonlijke kaart! Onze 3 kinderen waren ook enorm welkom op het kantoor en werden vermaakt, zodat wij rustig in gesprek konden met Stefan. Kortom een topteam met veel kennis, denken out of the box en je kunt ten alle tijden bij hen terecht! Een enorme aanrader!

  Familie Honing 'Een zeer kundig team adviseurs' - 22 juni 2019
 • Al jaren klant bij Stefan Brouwer van AdviesNet Drachten. Vriendelijke en kundige mensen. Heb bij vragen vaak contact met de Stefan die mij altijd erg goed helpt en zich altijd dienstbaar opstelt. Dit geld overigens ook voor de andere medewerkers.

  Tjeerd Veenstra 'Erg tevreden, ben goed ontzorgt' - 22 juni 2019
 • In 2008 kwamen wij in contact met Stefan Brouwer van AdviesNet voor het afsluiten van onze eerste hypotheek en tot op de dag van vandaag zijn wij daar nog steeds dankbaar voor. Het enthousiasme die er 11 jaar geleden was, die is er nog steeds! Het bedrijf is gegroeid, maar je bent nog steeds die klant waar alles om draait en dat staat deze vakkenners aan te prijzen. Voor kort hebben wij een nieuwe hypotheek afgesloten waarbij wij weer alle steun van AdviesNet kregen. Het is uiteraard spannend om een hypotheek af te sluiten, maar de feedback vanuit AdviesNet gaf je juist toch die rust waar je op zit te wachten op zo’n moment. Al met al zijn wij nu 11 jaar klant en 1 ding hebben ze ons al die jaren zeker gegeven: een kloppend hart van enthousiasme en vertrouwen!

  Ruben Wobben 'Een kloppend hart van enthousiastme!' - 18 juni 2019
 • Goede en heldere uitleg ook voor mensen die niets met hypotheken hebben en geen verstand van financieringen hebben. Dank je wel Stefan!

  John Hassing 'Goede en heldere uitleg!' - 7 mei 2019
 • Iets dat eigenlijk onmogelijk leek, kreeg het team van AdviesNet wel voor elkaar! Met hun grote deskundigheid, vakkennis, ervaring en enthousiasme weten ze de mogelijkheden op de financiële markt te vinden én vooral te benutten! Niets dan lof voor dit bedrijf en in het bijzonder voor Lienke en Renee! AdviesNet denkt met de klant mee, en is de klant soms zelfs een stapje voor. Dat is waarmee AdviesNet zich onderscheidt van anderen!!

  Brenda Verrijk & Peter Stolk 'Het leek onmogelijk...' - 11 mei 2019
 • We zijn heel goed geholpen door Lienke en haar collega's en ook gerust gesteld dat alles goed zou komen. Ze nemen je veel zorgen uit handen, daardoor geen nacht slecht geslapen! Je krijgt niet het idee dat ze je een product willen verkopen of alleen uit zijn op geld verdienen, maar echt een gepast advies voor elke situatie! Heel erg fijn!

  Marije de Haan 'Super! Alles goed geregeld!' - 10 mei 2019
 • Voor ons nieuw aan te kopen huis waren wij op zoek naar financiële mogelijkheden voor wat betreft de hypotheek. Lienke en Renee hebben ons vanaf het begin begeleid en ondersteund waar nodig. Uiteindelijk een goed resultaat gevonden die boven onze verwachtingen was. Hartelijk dank voor het gehele team van AdviesNet!

  Dimitry & Wendy Gijse 'Verstand van zaken en snelle service' - 6 mei 2019
 • Stefan van AdviesNet Drachten doet er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  Familie Visscher 'Vriendelijk, snel en deskundig!' - 2 mei 2019
 • De proactieve inzet, meedenken en buiten kantoortijden beschikbaar zijn voor ons, hebben we als zeer prettig en steunend ervaren. Dank je wel Lienke!
  Familie de Hoop 'Deskundig en proactief in een warm jasje' - 26 april 2019
 • Lienke en haar collega's hebben ons uitstekend geholpen met het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Altijd goed bereikbaar en denken heel erg met je mee. Een heel fijn bedrijf dat ik iedereen aan kan raden!

  Fernando Knosp 'Fantastisch geholpen!' - 18 april 2019
 • AdviesNet (en Lienke in het bijzonder) heeft ons super goed geholpen met het verkrijgen van een nieuwe hypotheek voor onze nieuwbouw woning. Ze denken goed mee, geven zeer deskundig advies, volgens alles snel op en hadden een prima voorstel! Als je een nieuwe hypotheek zoekt, zou ik de zeker even benaderen, zelfs al woon je niet in Drachten 😉 adviseurs , bedankt !!
  Dennis & Marieke Raadschelders 'Ze denken mee, zijn deskundig en snelle opvolging!'- 12 april 2019
 • Een aanrijding is nooit fijn maar door de goede en lieve opvolging van Hendrika werd de klap toch iets verzacht.  

  Madelon '5 sterren voor Hendrika!' - 8 april 2019
 • Lienke heeft geweldig werk geleverd bij het oversluiten van de bestaande hypotheek. Ter zake grote deskundigheid!

  Peter van Dijk 'Grote deskundigheid' - 27 maart 2019
 • Wij zijn geholpen door Stefan Brouwer (geen familie) en tijdens zijn vakantie door Antiena Veenstra. Zij hebben echt met ons meegedacht en gaven ons alle ruimte voor onze vragen. Ook de open communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. De planning was ruim opgezet, zodat bij vertraging door externe partijen (taxateur bijv) geen stress bij de klant ontstaat. Aanrader!!

  D. Brouwer 'Zeer positief en correct geholpen' - 5 maart 2019
 • Een kantoor waar ik me gelijk welkom voelde. Persoonlijke benadering door kundige adviseurs! Ik ben erg goed geholpen en heb perfect advies gekregen die helemaal bij mijn situatie past. AdviesNet Drachten is ook zeer attent: een welkomstbordje op de balie, een kaart via de post en zelfs een bloemetje bij de notaris. Het zijn de kleine dingen die het doen... Kortom: hier spreekt een tevreden klant en ik zou AdviesNet Drachten zeker aanbevelen aan anderen!!
  Linda Veninga 'Zeer persoonlijke en warme contacten' - 7 februari 2019
 • Stefan is behulpzaam, deskundig, vriendelijk en goed bereikbaar voor al je vragen. Hij denkt met de klant mee en zoekt de beste oplossing. Wat ik ook erg belangrijk vind: Je krijgt het gevoel dat alles goed komt waardoor je vrijwel geen stress meer ervaart. Dit heb ik weleens anders meegemaakt bij een concurrent.

  Dhr. Terpstra 'De adviseur die doet wat je van hem verwacht' - 10 december 2018
 • Ik ben alleenstaand en laat een huis bouwen. Hierbij heb ik goed en eerlijk advies gekregen van Stefan. Er werd ruimschoots tijd genomen om alles uit te leggen en duidelijk te maken.

  Jelmer Potijk 'Zeer tevreden over de goede hulp en advies' - 2 december 2018
 • Bij dit kantoor een goed advies gekregen over ons nieuwe huis en nieuwe hypotheek. Lienke heeft alles zeer goed uitgelegd en ging slim om met alle voorwaarden, waardoor we een zo passend mogelijk advies kregen, voor een zo laag mogelijke prijs. Ook op het aanbod, een vergelijking te maken van onze schadeverzekeringen ingegaan, waardoor we beter verzekerd zijn en bijna 50 euro per maand besparen. Fijn dat er zo wordt meegedacht!

  Tjebbe 'Erg goed, eerlijk en persoonlijk advies' - 29 november 2018
 • We hebben het contact met Stefan van AdviesNet als zeer prettig ervaren. Korte communicatielijnen, persoonlijke benadering en een goede overdracht tijdens de vakantieperiode van Stefan. Het is onze eerste koopwoning, spannend. Alles werd in stappen uitgelegd en indien nodig herhaald. Er is door Stefan goed naar onze persoonlijke situatie gekeken. Hij nam de tijd, was goed bereikbaar en dacht in mogelijkheden "problemen zijn er om op te lossen". Dit heeft ons vertrouwen gegeven en geleidt tot een mooi resultaat.

  Hilco Posthumus & Anja de Jong 'Ons eerste Koophuis' - 19 november 2018
 • Stefan is eerlijk en betrouwbaar. Hij luistert, voorziet eventuele problemen en zoekt samen met de klant naar een oplossing. Stefan heeft zich voor ons hard gemaakt om de financiering rond te krijgen binnen een zeer korte termijn. Resumé, een fantastische adviseur waar je wat aan hebt!

  Ellen Boon 'Fantastisch advies!' - 19 november 2018
 • Stefan is een vakinhoudelijke adviseur en durft ook nee te zeggen. Hij denkt mee en heeft onze wensen omgezet in een passend advies wat wij hebben overgenomen. Zeer tevreden met dit kantoor en de snelheid van handelen. De moeite waard om eens een bak koffie te gaan drinken.

  Bauke Ferwerda - Ferwerda Beveiliging 'Verstand van zaken en eerlijk advies' - 13 november 2018
 • Voor ons nieuwe bedrijf natuurlijk verzekeringen nodig. Hiervoor hebben wij AdviesNet Drachten benaderd wegens al goede ervaringen privé met Lienke. Na een belletje kwam Wiebo bij ons langs in de winkel om de mogelijkheden door te nemen en de situatie te bekijken. Na dit prettige en informatieve gesprek een zeer goed voorstel ontvangen voor bij ons passende verzekeringen. Deze is inmiddels volledig geregeld door adviesNet en ingegaan zonder dat wij daar verder naar om hoeven te kijken. Zeer betrokken mensen met diepgaande en onafhankelijke kennis over de verzekeringswereld.

  Vulpunt & fotoservice Drachten 'Zeer betrokken mensen' - 6 november 2018
 • Wiebo is een adviseur die weet wat de klant nodig heeft. Weet in duidelijke taal uit te leggen waar het om gaat. Geeft een vertrouwd gevoel. Regelt ook de overzetting van verzekeringen naar volle tevredenheid. Dank hiervoor. Wij zijn blij dat we Adviesnet in de arm hebben genomen voor onze verzekeringen.

  Multi Equipment Works 'Blij met AdviesNet!' - 19 oktober 2018
 • Hypotheek voor mijn eerste koophuis. Ben al jaren naar volle tevredenheid klant bij AdviesNet/RegioBank Drachten voor verzekering en bankzaken, dus ook voor de hypotheek van mijn eerst koophuis leek het me logisch dat zij dit voor mij gingen verzorgen. Ook dit hebben ze weer zorgvuldig en kundig voor mij geregeld. Ook mijn ouders zijn al vele jaren tevreden klanten van AdviesNet!

  Hans de Wit 'Hypotheek voor mijn eerste koophuis' - 10 oktober 2018
 • Persoonlijk contact, deskundigheid en altijd tijd voor vragen. Zeer tevreden zowel zakelijk als privé.

  Robbert Kooistra Florida Zonnestudio & Schoonheidssalon - 7 oktober 2018
 • Heel fijne mensen om mee samen te werken, een erg persoonlijke en betrokken benadering. Je hebt totaal niet het idee dat je een nummer bent of zomaar een klant. Erg vriendelijk, professioneel en snel. Dank je wel Renee!

  Stephanie Trooster 'Prettig kantoor, veel persoonlijke aandacht' - 22 september 2018
 • Bij onze aanvraag van de hypotheek voor de aanschaf van ons eerste huis zijn wij heel goed geholpen door Stefan Brouwer van AdviesNet. Er is ons op een duidelijke en heldere manier uitgelegd wat het aangaan van zo'n hypotheek allemaal betekend. Tijdens deze uitleg, die met de nodige positieve energie gegeven werd, is er op ons niveau de juiste uitleg gegeven waardoor wij met vertrouwen deze hypotheek zijn aangegaan. Voor elke vraag die wij hadden is er de tijd genomen deze aan ons uit te leggen. Elke keer wanneer wij kwamen, was het gesprek goed voorbereid. Helaas zien we dit tegenwoordig niet overal meer. Vanwege het goede gevoel wat wij tijdens dit proces hebben gekregen, hebben wij ook besloten om AdviesNet te betrekken in het afsluiten van onze verzekeringen. Al met al ontzettend tevreden met het advies dat wij hebben mogen ontvangen van Stefan en zijn team!

  Sjoerd Veenstra 'Duidelijk en helder advies' - 19 september 2018
 • Ik beveel Lienke en dit kantoor aan vanwege de persoonlijke en vriendelijke benadering van ons als cliënt, maar ook vanwege de vakkundige wijze waarop wij zijn geadviseerd.

  Dhr. & Mevr. Bodamer 'Persoonlijke benadering en zeer vakkundig' - 20 september 2018
 • Wij zijn al jarenlang klant van AdviesNet. Zeer tot onze tevredenheid. Lienke, Stefan, Antiena en Rebecca hebben ons steeds met raad en daad terzijde gestaan bij allerlei financiële zaken. De afgelopen tijd bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek en de financiële zaken rond ons aanstaande pensioen. Wat ons aanspreekt is de persoonlijke benadering, hun deskundigheid en betrokkenheid. Ze reageren heel snel op vragen en ondernemen direct actie als het nodig is. Prima adviseurs die we nooit meer kwijt willen!

  Bob & Anita Waage 'Deskundig, betrouwbaar, betrokken!' - 17 september 2018
 • Na meer dan een jaar dat de hypotheek was afgesloten hadden we hulp nodig van AdviesNet. Zonder direct rekeningen te sturen werd de vraag zeer vakkundig opgepakt door Renee. Ik geef ze een 10+!

  Roy Titulaer 'Zeer professioneel en snel advies' - 16 september 2018
 • In een open en ontspannen sfeer met Stefan, werden mij alle mogelijkheden voor een hypotheek duidelijk uitgelegd. Ik werd door hem en zijn collega's steeds via de mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Mijn aanvraag is supersnel behandeld, bedankt voor de fijne samenwerking!

  Mevr. I. Westerhof 'Betrouwbaar en duidelijk advies'- 4 september 2018
 • Hele fijne ervaring met Lienke. Heel duidelijk, alles omschreven en voor ons in orde gemaakt. Ze heeft ons heel goed geholpen. Super fijn!

  Elbrecht en Mirjam 'Heel goed geholpen en voorgelicht' - 1 september 2018
 • De hypotheekaanvraag was snel geregeld. Lienke denkt met je mee en is ook buiten kantoortijden te bereiken. Ik zou AdviesNet zeker aanbevelen!

  Maaike van der Velde 'Goed advies en een zeer klantvriendelijk kantoor' - 20 augustus 2018
 • Renee heeft ons, als starters, fantastisch geholpen met het kopen van ons eerste huis in Almere. Dit door middel van goed, eerlijk en duidelijk hypotheekadvies te geven. Een fijne samenwerking met een prachtig huis als resultaat.

  Ashley & Danny Knop 'AdviesNet heeft ons fantastisch geholpen' - 14 augustus 2018
 • We hebben Wiebo als zeer vriendelijk ervaren. Hij is heel transparant, luistert goed naar wat je wilt en hij heeft zowel zakelijk als privé een pakket verzekeringen voor ons samengesteld waar we een heel goed gevoel bij hebben. Alles wordt voor je geregeld en het enigste wat wij moesten doen was hier en daar een krabbeltje zetten.

  Johannes en Harma 'Alles super geregeld' - 10 augustus 2018
 • Nieuwsberichten over de aflossingsvrije hypotheek bezorgden ons een slapeloze nacht. Mail in het weekend aan AdviesNet werd direct beantwoord waardoor alle zorg werd weggenomen. Top dat je zo met je klanten bent begaan en wat heb je een fantastische mensen in dienst. We voelen ons op die manier heel veilig!

  Bert en Marian Dunker 'Zelfs in het weekend antwoord op dringende vraag' - 28 juli 2018
 • Ook de service van AdviesNet is erg goed. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

  Lucas de Vrij 'Zeer vriendelijk' - 15 juli 2018
 • We hebben in onze zoektocht naar een geschikte hypotheekadviseur drie mensen gesproken. We kwamen uiteindelijk uit bij Stefan Brouwer van AdviesNet. Aangezien mijn vriendin en ik beide ZZP'ers zijn, was er hier en daar wat extra documentatie vereist. Stefan heeft ons prima door dit proces heen geleid en kon op korte termijn een realistische situatie voor ons schetsen. We zijn heel blij met de (snelle) service van Stefan en zijn team, waarbij we op korte termijn kunnen gaan genieten van een mooi plekje in Leeuwarden.

  Ruben de Vries 'Snel, goed en betrouwbaar advies, van hoog niveau' - 8 juli 2018
 • Stefan en zijn collega's zijn gewoon van alle zaken goed op de hoogte en geven je het gevoel dat alles wel goed moet komen. Stefan is zeer betrouwbaar en ook buiten kantoortijd kun je bij hem terecht met vragen. Geen probleem was te groot of het werd opgelost naar mijn tevredenheid

  Hielke Merkus 'Werken efficiënt en zeer correct' - 4 juli 2018
 • Wat wij als positief ervaren is dat het heel persoonlijk is met Stefan. Het voelt vertrouwd... Duidelijk uitgelegd en als het ons niet duidelijk was, konden we altijd vragen, mailen of bellen geen probleem. Wat ook erg handig (en persoonlijk) is dat we kunnen appen. Je bent geen nummer maar ze weten wie je bent en spreken je gewoon aan met je naam. Erg fijn. Ik zou AdviesNet zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Bedankt voor alles!

  Jan de Vries 'Bedankt voor alles' - 6 juni 2018
 • Wiebo heeft veel kennis met open en eerlijke mindset

  Johan de Jong DJ Hekwerk & Toegangscontrole B.V. - 15 mei 2018
 • Geweldig bedrijf met leuke mensen. Mooie samenwerking!

  Koert Posthumus KP Creative Studio - 8 mei 2018
 • Lienke denkt goed met je mee en bespreekt alle mogelijkheden goed met je door.

  Annetiemen van der Zijl 'Super klantvriendelijk en medewerkers met veel kennis' - 10 april 2018
 • Wiebo is zeer betrokken en heel persoonlijk. Hij komt zeer positief op mij over

  Wiebe Dijkstra Wiebe Dijkstra B.V. - 29 maart 2018